Novi Sad
28.05.2013.
06:40 > 07:02
Organizacioni odbor za ostvarivanje inicijative da Novi Sad postane evropska prestonica kulture već tri meseca nije održao sednicu.
  • Pokojni Toza

    29.05.2013 05:45
    Baš čudno?!?!
    Kako to da nema Branka Koprivice i Mace u ovoj priči? Ma mora da su negde iza kulisa jer ništa ne može da prođe bez ova dva novosađana!
  • Orwell Djordje

    28.05.2013 19:59
    Перпектива ћириличарског Ега
    Још само у Србији и сличним паприка земљама се треба савијати пред нечијим образовањем и функцијом без увида у његов рад, а да не спомињем финансије. Дела су важна, а образовање је код нас на ниском нивоу. О каквом се образовању ради и чему служи ако не ради како треба? Оно је онда самодовољно, самохвалисаво и без икаквог учинка, а камоли од неке користи за заједницу. Није нико постао геније зато што зна пуно језика, а и чему то? Колико видим, садашњем директору КЦ је први потез био као и прошлом директору. Направио је нови лого. Још га је и окачио на фасаду. Зашто? То раде само велике компаније. Колико га је платио? Распитајте се. Затим, запослио је армију људи. Да ли се зна колико? Затим, исто га нема на послу, као и бивши. О чијем трошку путује, зна се. Да не причам даље о финансијама, јер Божје књиговодство све бележи, од њега се не може ништа сакрити.
  • Авесом

    28.05.2013 10:32
    Макар нам се Фајгељ сит напутовао по Европи. Скоро да га нема у Новом Саду. Он је себи нашао добру штелу.
    Иако не волим човека ни његову партију, спочитавње доктору наука да је дипломирани гуслар је глупо и неваспитано и више говори о ономе ко то ради него о ономе коме је упућено.
    Иако ми је др Андреј Фајгељ веома антипатичан, не могу му оспорити да је вероватно међу најобразованијим људима у граду.
    Према томе, лично раздвајам Фајгеља као научника и као политичара. Ово друго је испод сваког нивоа.
  • Orwel Djordje

    28.05.2013 10:03
    Poruka Njima
    Pa ni konkurse kulture za ovu godinu nisu zavrsili. Moja baba bi rekla da ne znaju ni seno da podele na dve koze. To su obicni *upisite sami, koji su dobili cudesnu priliku da se prave vazni, kao i oni pre njih. Usput, nikome ne daju da nesto zaista uradi. Imam poruku za sve njih: Nemate svi zajedno ni 30 posto glasaca ovog grada, glumite samo da ste bitni, niko vas ne voli, pogledajte svoja dela, Bozje knjigovodstvo vas prati.
  • миша с.

    28.05.2013 08:55
    пст !!! злуради коментатори...
    АКО ОДБОР НЕ РАДИ ИЛИ НЕ РАДИ ДОБРО И ДОВОЉНО,
    ТРЕБА ГА МЕЊАТИ а не исмевати.Није ово прва а
    нажалост ни последња област деловања градске
    власти у којој показује СПОРОСТ ! Брже, бре,
    немамо времена...
  • Pera

    28.05.2013 08:28
    Kulturna prestonica
    Grad NSad sa ovim ljudima nece nikad nigde stici.Ne znaju oni nishta, samo ce troshkariti pare iz gradskog budzeta da bi se setkali po inostranstvu.Ili neko veruje da su Fajgeljove gusle zanimljiv kulturni projekat.Diletansti koji ne znaju nishta ukljucujuci i ministra kulture Srbije na slici-poslasticara po zanimanju. Fuj!
  • Scotch Bonnet

    28.05.2013 08:10
    A znakovi?
    Nema mesta za cudjenje kad se diplomirani guslar bavi cirilizacijom znakova.

    Ko jos u gradskoj administraciji radi svoj posao?
  • 28.05.2013 07:54
    frulas
    Ne treba ni da drze sastanke kad imamo dobro placenog Trkulju za promociju grada,ne?
  • Detelinarac

    28.05.2013 07:53
    Razlog
    Možda su zaspali slušajući bezbroj puta Trkuljin CD?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna